Verkopen of verhuren met Covas

COVAS IMMO biedt een professionele begeleiding voor al uw transacties rond verkopen, verhuren of vastgoedinvesteringen. Wij geloven steevast in aantrekking op het eerste gezicht en hechten het nodige belang aan fotografie, gerichte marketing en impactvolle makelaars.

Plaatsbezoek

De eerste stap in het verkoopsproces is steevast een grondig plaatsbezoek waarbij we aan de hand van verschillende parameters zoals onderhoud, technische staat en ligging de hoogst haalbare vraagprijs bepalen.

1

Waardebepaling

In deze fase nodigen wij u bij ons uit! Bij een heerlijk kopje koffie lichten we u graag toe hoe we precies te werk gaan en werken we in nauw overleg een publiciteitsplan uit.

2

Verkoopsdossier

Wij streven naar de meest efficiënte en professionele manier van verkopen op basis van een door ons zorgvuldig opgesteld dossier waarbij wij alle wettelijke documenten opvragen en samenvoegen.

3

Bezichtigingen

De afspraken met kandidaat kopers worden door ons ingepland en opgevolgd op basis van uw voorkeuren en agenda; zonder dat uw aanwezigheid vereist is. (Belangstellenden durven zich overigens doorgaans meer openstellen aan een makelaar dan aan de eigenaar zelf; wat een hoop nuttige informatie kan opleveren.)

4

Onderhandeling

Zodra er een bod werd uitgebracht, zullen wij dit met u bespreken en samen de rest van het pad uitstippelen. Want naast de prijs omvat een onderhandelingsproces nog veel meer; denk bijvoorbeeld aan aspecten als opschortende voorwaarden, financiering of de overname van roerende goederen,…

5

Ondertekening overeenkomst

Zodra de onderhandelingen zijn afgerond, verwerken we alle gemaakte afspraken in een verkoopsovereenkomst die we vervolgens ter nazicht aan u en uw notaris zullen bezorgen. We opteren steevast voor een gezamelijke ondertekening, zo leert u de kopers van uw woning meteen kennen!

6

Naar de notaris

De ‘laatste’ en meteen ook de meest festieve stap in het verkoopproces… Al benadrukken we graag dat we altijd bereikbaar blijven voor vragen of advies; of simpelweg een kopje koffie!

7